Középületek, lakóépületek, műemlék rekonstrukciók tervezésére szakosodott tervezőiroda, építész munkatársakkal és állandó belsőépítész, statikus, épületgépész, elektromos, mélyépítő, kerttervező partnerekkel, hazai és nemzetközi referenciákkal.
A tervezőiroda 1993-ban alakult azt követően, hogy két tulajdonosa Szántó Tibor és Mikó László 21 illetve 14 évet a KÖZTIben számos középület vezető építész tervezőjeként dolgozott. Szakmai gyakorlatuknak megfelelően saját cégükben is zömmel középületek tervezését vállalják, de megvalósult munkáik között igényesebb lakóházak is előfordulnak. Megbízóik között állami és önkormányzati építtetők mellett osztrák, francia, angol, kanadai, amerikai, indiai cégek szerepelnek. Új épületek tervezésén kívül számos műemlék épület rekonstrukcióját tervezték, nemzetközi elismerést is aratva. A cég ISO minősítéssel rendelkezik.
Tervezési filozófiájuk a funkcióból és a környezetből kibomló atmoszférának az építészet klasszikus eszközeivel és költségérzékeny, takarékos szemlélettel való megteremtése.
Létszámuk sokéves átlaga 6-8 fő építész. Az évek során a cégnél 1-5 évet eltöltött tizenhárom fiatal építész zöme mára sikeres magánpraxist alapított. Az iroda a Belváros szívében, három metróvonal metszéspontjában található.